TCM BIJT (zich vast in) BEZOEKER

TCM Belgium heeft al 30 jaar ervaring op de teller staan binnen de (inter)nationale incassowereld, een sector die nogal vaak op een agressieve manier door de buitenwereld geportretteerd wordt. Het enige waar wij echter maar al te graag onze tanden in zetten, is het vinden van een passende oplossing voor onbetaalde facturen, waar zowel schuldeiser als schuldenaar zich in kan vinden.

Ook bijten wij ons met plezier vast in een externe credit controller (bezoeker) met een hart voor ons bedrijf, en ondersteunen wij deze graag in zijn/haar ontwikkeling. Wij zijn dan ook op zoek naar een bezoeker die voorbij de vooroordelen heen, en verder dan zijn/haar neus lang is, kan kijken. Zonder daarbij de kleine lettertjes te missen, want die zijn belangrijk in onze sector. (Een vers paar) ogen en neuzen scoren dus hoog op onze wenslijst! En ook wel wat motorische vaardigheden in de vorm van een rijbewijs.

 

Wat staat jou te wachten?

 

Gedurende die afgelopen 30 jaar is TCM Belgium gegroeid tot een toonaangevende organisatie op gebied van credit control, handelsinformatie en juridische ondersteuning. Dankzij de overkoepelende TCM Group staan wij in contact met partners in meer dan 100 landen en dus evenveel culturen, waarbij er wel één gezamenlijke open en professionele bedrijfscultuur wordt gevolgd.

Je krijgt de kans om echt deel uit te maken van ons (jong en) dynamisch, ambitieus en opgeleid team over de landsgrenzen en disciplines heen, en met ruimte voor eigen initiatief. Dagdagelijks probeert elke speler binnen het team op een constructieve manier tot een goed resultaat te komen. Daarbij is het erg belangrijk om goede klanten-en debiteurenrelaties te respecteren. TCM werkt voor tal van (inter)nationale bedrijven waarbij alle exportactiviteiten door ons ondersteund worden.

De continue variatie in werk en een hoge mate van zelfstandig werken zijn kenmerkend voor werken binnen TCM, en bieden jou volop kansen om zelf richting te geven aan jouw carrière, werkervaring op te doen, je eventuele verdere studies af te ronden.

Concreet mag jij je verwachten aan:

  • De voordelen van een KMO structuur, genesteld binnen een internationale koepel
  • Eigen invulling van je werkdagen, weg van de nine to five structuur, en op de baan
  • Opleiding in en het voeren van commerciële en doelgerichte gesprekken
  • Administratieve (online opvolging van dossiers via app op tablet, voorbereiding routes,..) en uitvoerende taken
  • Kennismaking met enkele juridische beginsels, eigen aan de sector
  • Mogelijkheid om eigen competenties in te zetten voor TCM
  • Arbeidvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften (voltijds contract van onbepaalde duur, bonussen, maaltijdcheques, bedrijfswagen, tablet, vergoeding GSM-abonnement, DKV hospitalisatieverzekering, goede pensioenregeling,…)

 

Wat verwachten wij van jou?

 

Naast een neus, ogen, een rijbewijs en een gezonde dosis nieuwsgierigheid, verwacht  TCM:

  • Leergierigheid & enthousiasme
  • Respectvolle houding naar (inter)nationale partners, collega’s, schuldeisers en schuldenaars
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het NL, en liefst ook in FRA & EN

Hap jij graag terug toe?

 

Contacteer dan Sven Dereze via s.dereze@tcm.be , het vaste nummer 016 74 52 03 of het gsmnummer 0498 29 29 14.

Indien u uw nieuwsgierige aard wenst te bevredigen met verdere info, kan u steeds surfen naar onze website www.tcm.be of onze LinkedIn pagina www.linkedin.com/company/tcm-belgium-sa-nv/