Partnerships

TCM Belgium heeft partnerships lopen met verschillende Belgische organisaties. Samen met deze koepels werken wij aan een oplossing op maat voor hun leden. Ondanks de grootte van het TCM-netwerk, garandeert TCM Belgium een persoonlijke aanpak voor zowel kleine als grootschalige dossiers of volumes en voor zowel nationale als internationale dossiers, met één contactpersoon voor uw dossiers.

   AGORIA

De organisatie Agoria is er voor de ondersteuning van alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België. Met behulp van hun expertisecentra, market-teams, industry-teams en beleidscellen kunnen zij een antwoord bieden op quasi alle vragen die deze bedrijven bezighouden. Via hun advies en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat manifesteert deze ondersteuning zich op goed als alle vlakken.

Agoria heeft in TCM Belgium de ideale incassopartner gevonden om haar leden te vrijwaren van onbetaalde facturen, en zo ook haar leden op dit vlak te assisteren. TCM Belgium draagt (technologische) innovatie hoog in het vaandel en investeert voortdurend in (IT-) systemen om een optimale werking aan haar klanten en werknemers te kunnen garanderen.

 

   Belgische Houtconfederatie

De Belgische Houtconfederatie overkoepelt tal van samenwerkingen binnen de Belgische sectoren van boswerken, bosuitbating, zagerijen en de houthandel. Ondertussen vormt deze confederatie de lijm tussen meer dan 200 leden, die zich in gezamenlijke belangen gesterkt en ondersteund voelen.

Op gebied van communicatie, het doorgeven van kennis en het belang van een (inter)nationale opvolging, lijken TCM Belgium en de Belgische Houtconfederatie uit hetzelfde hout gesneden. Het partnership met TCM als incassopartner komt die leden tegemoet die niet goed meer weten van welk hout nog pijlen te maken wanneer een klant hen opzadelt met onbetaalde facturen.

   Essenscia

Essenscia is de Belgische federatie van de chemische industrie en life sciences. De chemiebedrijven vormen de grootste exportsector van België. De branche floreert via de hoog opgeleide werknemers, allerhande binnenlandse en buitenlandse investeringen in diverse domeinen, alsook via de ideale ligging van België als logistieke draaischijf van Europa. De internationale handel is dus een essentieel aspect binnen deze sector.

Om ervoor te zorgen dat de leden zich comfortabel blijven voelen op de internationale markt, is de samenwerking tussen Essenscia en incassopartner TCM Belgium opportuun. Vanwege onze internationale expertise in B2B schuldvorderingen en onze directe aanpak – via lokaal contact en bezoeken ter plaatse en dat in alle continenten – bekomen wij goede resultaten.

   FEBETRA

Febetra is de Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs en Logistieke Dienstverleners. België telt heel wat transportbedrijven om dat kloppende logistieke hart van Europa mee draaiende te houden. Het is essentieel voor dit soort dossiers dat de doorlooptijd zo beperkt mogelijk wordt gehouden, gezien de verkorte verjaringstermijnen die doorgaans gelden voor vorderingen binnen deze sector.

De globalisering heeft voor sectoren zoals de chemie- en transportsector heel wat opportuniteiten bezorgd, maar ons evenzeer met vele nieuwe uitdagingen geconfronteerd. Verschillende landen behouden hun eigen unieke gebruiken, ook binnen de handel en op juridisch niveau. Via ons globaal netwerk kunnen wij zeer lokaal en direct optreden in heel wat uithoeken van de wereld, om zo de grootste slaagkans op korte termijn te bekomen.

   Fedustria

Fedustria is de Belgische federatie van de textiel-, hout– en meubelindustrie (incl. houtinvoer) en groepeert de voormalige vzw’s Febeltex en Febelhout. De sector telt 2 000 ondernemingen die 40 000 personen tewerkstellen. Fedustria staat haar leden bij op het vlak van sociaal-juridische thema’s, milieu, techniek en energie, economie enz. en verdedigt hun belangen bij de Belgische en Europese overheden. Mede dankzij deze ondersteuning en een actieve promotie en communicatie realiseert de sector een  omzet van over 10 miljard EUR te bevorderen.

De samenwerking met incassobureau TCM Belgium geeft de leden van Fedustria toegang tot een internationaal netwerk van incassopartners uit meer dan 100 aangesloten landen, die met hun gedeelde know-how en ervaring kunnen zorgen dat die indrukwekkende omzet evenzeer een imposant winstcijfer genereert.

   INFOPOLE Cluster TIC

INFOPOLE Cluster TIC is het netwerk dat professionals in de ICT sector verbindt, verenigt en promoot via partnership. Het netwerk bestaat uit 130 leden, waaronder 110 bedrijven en 20 universiteiten en opleidings-en onderzoekscentra. Hun missie? Het stimuleren en maximaliseren van de partnerships en interacties, het bevorderen van de economische ontwikkeling van de leden, de vaardigheden te verbeteren, een bijdrage te leveren aan de decompartementalisering van belanghebbenden en om een prioriteit te maken van co-innovatie.
Net zoals bij de INFOPOLE Cluster, is het uitgebreide (internationale) netwerk waar TCM op kan bouwen een belangrijk pluspunt. Een troef waar continue in geïnvesteerd wordt, zodat het netwerk kan uitbreiden en met de juiste ICT-toepassingen kan ondersteund worden. De TCM partners kunnen hun klanten en diens leden via gebundelde knowhow een service op maat aanbieden tegen een scherpe prijs, ongeacht de locatie van het dossier.

  VeDa & UPV

VeDa (de Vlaamse Dierenartsenvereniging), is de grootste dierenartsenvereniging in Vlaanderen.
UPV (Union Professionnelle Vétérinaire) is de Waalse tegenhanger.

Leden kunnen zelfs voor de kleinste factuur terecht bij TCM Belgium, dankzij het ontbreken van abonnenements- of minimimumvereisten en ons no cure no fee beleid. Vorderingen in deze sector bevinden zich vaak net niet in een verre uithoek, crediteuren staan doorgaans heel dicht bij hun debiteuren en dat maakt het inningsproces voor de crediteur er ook niet gemakkelijker op. TCM Belgium zal het ethische en persoonlijke aspect van de vordering nooit uit het oog verliezen, waardoor zelfs het meeste gevoelige dossier geen obstakel mag vormen.

Accounting soft

  adfinity

adfinity is boekhoudpakket inclusief artificiële intelligentie. De gebruiker kan zijn vorderingen met een paar klikken naar TCM sturen.

  Count-e

Count-e is boekhoudsoftware die vooral bedoeld is voor scholen en verenigingen. De gebruiker kan zijn vorderingen met een paar klikken naar TCM sturen.

  Exact

Exact is een boekhoud- en beheersoftware. De gebruiker kan zijn vorderingen met een paar klikken naar TCM sturen.

  Yuki

Yuki is een boekhoudsoftware inclusief artificiële intelligentie. De gebruiker kan zijn vorderingen met een paar klikken naar TCM sturen.

 

Platforms

  1616

1616.be is een netwerk waar mensen met bouw- of renovatieprojecten professionals kunnen vinden om deze projecten uit te voeren. Deze professionals kunnen hun vordering in een paar klikken naar TCM sturen.

 

  Casius

Casius is een netwerk waar mensen met bouw- of renovatieprojecten professionals kunnen vinden om deze projecten uit te voeren. Deze professionals kunnen hun vordering in een paar klikken naar TCM sturen.

 

Samenwerking accountantskantoren